Secu Drive Training het opleidingscentrum voor intern transport!

 

Voorkom ongevallen

Het tekort aan deskundige medewerkers in de transport en logistieke sector zijn voor veel ondernemers een grote zorg. Daarnaast kampen veel logistieke dienstverleners jaarlijks met stijgende kosten door onder andere stijgende verzekeringspremies en eigen risico's. Het is dan ook van belang dat uw medewerkers goed zijn opgeleid zodat de veiligheid op de werkvloer gewaarborgd is voor uw medewerkers.

95% van alle ongevallen is immers het gevolg van menselijk handelen!

Inspectie SZW - Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid

Als werkgever bent u verplicht om uw medewerkers op te leiden en/of te trainen voor het werk wat ze doen. Dit om ongevallen te voorkomen. Medewerkers zijn van hun kant verplicht tot een actieve houding tijdens de training. Duidelijke instructies en afspraken helpen om ongevallen te voorkomen. Dit is waar de Inspectie SZW vragen over stelt na een arbeidsongeval en waar verzekeraars moeilijk over kunnen doen.

Borgen van veiligheidsinstructies

Om ervoor te zorgen dat uw medewerkers veilig werken zal u ze moeten stimuleren. Dit kunt u doen door ze te betrekken bij de werkprocessen en een goede werkinstructie te bieden. Wilt u de veiligheid borgen dan kunt u uw medewerkers beter een gedegen training of opleiding aanbieden voor de heftruck, reachtruck, hoogwerker, stapelaar of elektrische pallettruck. Wij van Secu Drive Training leiden u medewerkers op voor het werken met interne transportmiddelen. Wij zorgen dat de veiligheid geborgd wordt bij uw medewerkers en leren ze bewust en veilig te werken met de intern transportmiddelen. Als uw medewerker weet hoe hij met het voertuig om moet gaan leidt dit automatisch tot minder ongelukken.

Diploma

Secu Drive Training sluit al haar intern transport trainingen en opleidingen af met een examen. Dit examen voldoet aan alle gestelde eisen van de ARBO en inspectie SZW. Naast het diploma, wat wordt geregistreerd in de databank van het examenbureau, ontvangt u per medewerker een digitale rapportage, een zwakte/sterkte analyse. Mocht er onverwachts toch een ongeval gebeuren dan kunt u direct een kopie opvragen van het behaalde diploma en dit tonen aan de inspectie SZW of verzekeringsmaatschappij.

Training / Opleiding inplannen?

U kunt op onze eigen locaties in Alkmaar, Almere, Amsterdam, Barneveld, Beverwijk, Dronten en  Lelystad terecht. Maar ook een training of opleiding bij u op locatie inplannen behoort zeker tot de mogelijkheden. Secu Drive Training werkt met een groot aantal gecertificeerde instructeurs die wij flexibel kunnen inzetten. Hierdoor zijn wij in staat om voor zeer aantrekkelijke prijzen te werken. Wilt u meer informatie? Maak vrijblijvend een afspraak met ons 085-4019898.