Vaardigheidsworkshops / Toolboxmeetings

Veiligheid in organisaties is een steeds belangrijker wordend fenomeen. De stijgingen van het aantal arbeidsongevallen de gevolgen en de kosten daarvan laten niets aan het toeval over. Een werkgever heeft daarnaast ook de verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid om de veiligheid van de werknemer tijdens het werk te waarborgen. Dus ook in het verkeer. In dat kader organiseren wij hybride evenementen waarin naast een theoretisch onderwerp ook praktische workshops zitten. Door de combinatie van deze twee onderdelen wordt er gewerkt aan bewust gedrag en worden vaardigheden getraind. Deze workshop zijn er voor alle soorten van voertuigen dus ook bestelauto's en personenauto's.  

Grootschalige evenementen:

De locaties die door Secu Drive Training worden gebruikt beschikken over de mogelijkheid om tot 250 deelnemers zowel hospitality als huisvesting te verzorgen. De terreinen waarop dit gebeurd staan onder streng veiligheids-toezicht zodat de veiligheid voor u en uw gasten is gewaarborgd. Voor een evenement van deze omvang heeft u als opdrachtgever vaak specifieke wensen welke wij graag met u inventariseren en uitwerken. Het is zelfs mogelijk om tot 240 deelnemers een voor de beroepschauffeur verplichte nascholingsdag Code 95 te organiseren. 

Inmiddels hebben al vele bedrijven van deze mogelijkheid gebruik gemaakt.  

Rijvaardigheid op locatie/verkeersveiligheidsdagen:

Ook het verzorgen van rijvaardigheidstrainingen op locatie behoort tot de mogelijkheden om uit te voeren. Afhankelijk van de wensen van d e opdrachtgever kunnen wij een mobiele slipbaan inzetten, kantelsimulators etc. Naast deze specifieke oefeningen kunnen we verschillende clinics verzorgen zoals; manoeuvreren, stuurslalom, voertuigkennis, verkeerskennis, voorlichtings-bijeenkomsten. Op basis van het thema van de opdrachtgever zullen wij ene passend programma verzorgen. Dit evenement is te verzorgen voor een specifieke groep of als openbaar publieksevenement.

Exclusief evenement /meerdaagse evenmenten:

Wanneer u met een selectie groep van uw relaties of medewerkers aan een exclusief evenement wilt  deelnemer dan hebben wij ook daarvoor alle wenselijke mogelijkheden. Omdat dit vaak erg specifieke evenementen zijn is er altijd sprake van een maatwerkevenement. 

Voorbeelden van dergelijke evenementen zijn:

- Fabrieksbezoeken al dan niet met een rij onderdeel

- Meerdaagse reizen (o.a. de Eifel met een bezoek aan de Nordschleife

- Business club meetings

- Veiligheid en rij video's t.b.v. onze opdrachtgevers (Tip van Tim) 

Verhoogde Rijvaardigheid Sneeuw en IJs Noorwegen;

Voor diegene die zijn vaardigheden op het gebied van voertuigbeheersing op het hoogste niveau wil brengen is deze training het meest ultieme wat er beschikbaar is. In deze vierdaagse reis naar Noorwegen wordt u op een bevroren ijsmeer onder begeleiding van zeer deskundige instructeurs de technieken van rijden op sneeuw en ijs geleerd. Deze training draagt bij aan een verbetering van de rijvaardigheden en voertuigbeheersing van de deelnemer. Daarnaast is de ambiance waarin deze training wordt uitgevoerd uniek en een echte belevenis. Wanneer u deze training wilt aanbieden aan uw geselecteerde relaties zal dit een absolute versterking zijn van uw relatie met de genodigden. Deze training wordt jaarlijks in februari uitgevoerd.