Automotive Specials & Events

De automotive specials & events van Secu Drive Training staan borg voor een geslaagd evenement voor uw relaties, introductie van producten en/of diensten, verkeersveiligheid evenementen, rijvaardigheidsevenementen, personeelsevenementen, teambuilding- en vergader- evenementen.

Voor elk evenement leveren wij in samenspraak met de opdrachtgever een passend evenement wat aansluit op de wensen en de doelstellingen van de opdrachtgever. 

Wij kunnen evenementen organiseren van 10 tot 500 en meer personen. Ook is het mogelijk om evenementen bij u op locatie te verzorgen. Verder kunnen wij evenementen organiseren op elke gewenste locatie in Nederland, België en Duitsland. Tijdens de evenementen staat de veiligheid van deelnemers altijd voorop waardoor uw gasten veilig en verantwoord aan het evenement kunnen deelnemen. 

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen? Vul de informatieaanvraag in of bel met ons team op +31 85  4019898. 

 

Enkele voorbeelden van onze events zijn: 

Rijvaardigheidstrainingen:

Voor groepen vanaf 10 tot 60 personen kunnen wij rij-vaardigheidstrainingen organiseren. Deze training draagt bij aan een betere voertuigbeheersing. Door met eigen voertuig deel te nemen ervaart men hoe het voertuig zich in het verkeer gedraagt. Deze training kunnen wij in diverse variaties uitvoeren op verschillende terreinen. Het programma kan in dagdelen of in dagen worden uitgevoerd en al dan niet uitgebreid worden met bijvoorbeeld een slalom of driftclinic met racevoertuigen

Product introducties: 

Het introduceren van nieuwe producten of diensten verzorgen wij voor zowel klein- als grootschalig. Op de locaties beschikken wij over ontvangstmogelijkheden van circa 20 tot 200 personen om uw gasten te ontvangen. Het evenement kan worden uitgebreid met diverse automotive activiteiten zoals demonstraties, rijvaardigheidstraining, slalom en drift clinics. Hoge snelheid ervaring kombaan.