Verplichte applicatiedagen directiechauffeur CCV D1 en D2.

Het certificaat CCV D1 en D2 heeft een geldigheidsduur van 5 jaar. Om dit certificaat geldig te houden dienen er drie applicatiedagen te worden gevolgd. Van deze drie dagen mag er één dag theorie zijn. De laatste applicatiedag dient in de laatste 12 maanden voor het verlopen van het certificaat te zijn gevolgd. 

Wat voor mogelijkheden kan Secu Drive Training aanbieden voor de uitvoering van applicatiedagen:

De mogelijkheden van de applicatiedagen van Secu Drive Training zijn doelgericht op het actualiseren van de bestaande vaardigheden en deze op een hoger niveau te brengen. De applicatiedagen hebben zeker geen doel om te voldoen aan de verplichting maar dragen bij aan het beter maken van de directiechauffeur. Wij hebben een aantal keuzemogelijkheden voor u gemaakt om aan de verplichting te voldoen om de geldigheid van het certificaat te borgen en mogelijk de opstap zijn naar het behalen van het volgende niveau.

Keuze mogelijkheden:

  • Applicatietraining Actualiseren & Ontwikkelen  1 dag praktijk. Voor informatie over deze training klik hier  
  • Applicatietraining Advanced Driver Skills 2 dagen praktijk. Voor informatie over deze training klik hier 
  • Applicatietraining Kennismaking met de CCV D2 1 dag. Voor informatie over deze training klik hier 
  • Applicatietraining Voertuigbeheersing 1 dag theorie. Voor informatie over deze training Klik hier 
  • Maatwerk training. In overleg met de opdrachtgever wordt een programma samengesteld wat voldoet aan de CCV normen. Deze training varieert van 1 tot 3 dagen.
  • Combinatie van meerdere mogelijkheden 

Uitvoering: 

De trainingen voor de CCV D1 en CCV D2 applicatiedagen worden uitgevoerd met 2 cursisten per voertuig met een individuele begeleiding van een deskundige trainer/instructeur. De individuele begeleiding is belangrijk omdat iedere chauffeur zijn eigen niveau heeft en zich op dat niveau verder wil ontwikkelen. 

De applicatiedagen worden uitgevoerd op werkdagen en op zaterdag. En mogen zowel in Nederland als in het buitenland worden uitgevoerd. 

Na afloop van de training ontvangt de cursist een beoordeling met een certificaat van deelname en een chauffeurspas