• Nieuwsupdate 10 maart 2021

 

Vanaf aanstaande dinsdag 16 maart is het weer mogelijk om bij het CBR de theoretische nascholing Code 95 te registreren voor de beroepschauffeurs.

Heeft u nog nascholingsuren nodig? Informeer naar onze E-learning en/of klassikale nascholingsmogelijkheden, 085-4019898.

 

Wij hopen u snel te mogen verwelkomen in ons opleidingscentra. Team Secu Drive Training staat voor u klaar!

  • Nieuwsupdate 2 februari 2021

 

In navolging van de nieuwe Corona maatregelen is Secu Drive Training helaas genoodzaakt alle trainingen en opleidingen te cancelen tot en met 2 maart 2021. 

 

Team Secu Drive Training gaat bezig met het omboeken van alle lopende trainingen en daarom zullen we één dezer dagen contact met u opnemen voor het inplannen van een nieuwe datum of data.  Mocht u zelf nog met vragen zitten, bel ons gerust 085-4019898. Het Team van Secu Drive Training blijft telefonisch bereikbaar.

 

 

  • Nieuwsupdate 15 december 2020

 

In navolging van de nieuwe Corona maatregelen is Secu Drive Training helaas genoodzaakt alle trainingen en opleidingen te cancelen tot en met 19 januari 2021. We waren zo goed op weg met onze nieuwe auto en een agenda vol met trainingen. Eenieders gezondheid gaat echter boven alles en daarom nemen wij onze verantwoordelijkheid.

 

Team Secu Drive Training gaat bezig met het omboeken van alle lopende trainingen en daarom zullen we één dezer dagen contact met u opnemen voor het inplannen van een nieuwe datum of data.  Mocht u zelf nog met vragen zitten, bel ons gerust. Het Team van Secu Drive Training blijft telefonisch bereikbaar.

 

Wij wensen u, ondanks deze situatie, hele fijne feestdagen toe met uw naasten, voorspoed en een goede gezondheid voor 2021.

 

CBR gaat dóór met afname CCV D1 en CCV D2 examinering!

 

Daar waar er in 2019 twijfel was bij het CBR of de examinering via hen door kon blijven gaan of dat de opleiders een andere manier van examinering konden aandragen, is er veel onderzocht en overlegd door verschillende instanties.

 

Gelukkig is het CCV (onderdeel van het CBR), samen met de opleiders, Collega van Deskundigen en het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat zich nu terdege bewust van de grote waarde van het CCV D1 en CCV D2 examen en certificaat in de branche. Hierdoor is er nu besloten om de examinering door het CCV te continueren.

 

Dit is goed nieuws voor de directiechauffeurs, want het behaalde CCV certificaat blijft bestaan en waarde houden in de markt en tevens ook voor de taxichauffeurs, want indien het CCV D1 is behaald, dan kan de vrijstelling voor de chauffeurspas Taxi blijven bestaan!

 

Het CCV geeft aan de waarde van het CCV certificaat te willen blijven behouden. Hiervoor worden de toetsnormen van de trainingen 2x per jaar herijkt, zodat u, met het behalen van uw certificaat en het volgen van de nascholing, qua kennis en kunde voldoet aan de laatste normen.

Hierdoor bent u voor uw opdrachtgever een professionele directiechauffeur.

 

Wij adviseren u om regelmatig te blijven appliceren, zodat uw manier van rijden steeds weer aangescherpt kan worden door de instructeur. Dit maakt dat u er een kleinere kans ontstaat dat een oud – minder gewenst- patroon diep kan inslijten en blijft u scherp en helder ten opzichte van uw eigen vaardigheden en veiligheid van uw opdrachtgever, waardoor u uw eigen waarde in de markt weer vergroot en u zich kunt onderscheiden in de markt.

 

Mocht u naar aanleiding van deze informatie nog vragen hebben? Neem gerust contact op met het team van Secu Drive Training 085-4019898.  

Wij helpen u graag verder.