In 2023 de laagste tarieven voor de CCV D1 opleiding

Gepubliceerd op 2 februari 2022 om 12:24

Nieuwsupdate 2 januari2023

 

Ook in 2023 kunnen wij u de CCV D1 opleiding aanbieden tegen de laagst mogelijke prijs. Heeft u altijd al het CCV D1 certificaat willen behalen? Dan is dit nu uw kans! Bel of vul het contactformulier in voor het aanbod.

 

Het CCV D1 certificaat is voor de professionele VIP chauffeur / directiechauffeur een waardevolle bevestiging van de professionele vaardigheden en kwaliteiten van de chauffeur. Wij werken met zeer ervaren gekwalificeerde en gecertificeerde instructeurs voor de Specialistische Rijtrainingen. Al bieden wij u de CCV D1 opleiding tegen een laag tarief, terwijl wij de krenten in de pap laten zitten, zoals de training op het oefenterrein van het RDW Testcentrum. Daarbij wordt er veel gereden en gecoacht om u op het gewenste examen niveau te krijgen. Wij bieden u een kwalitatief hoogwaardige training aan inclusief de examens en e-learning.

 

Een behaald en onderhouden CCV D1 certificaat geeft u een voorsprong bij uw opdrachtgevers ten opzichte van chauffeurs zonder een certificaat.

 

Neem contact met ons op over de voorwaarden, prijzen en beschikbare data in 2021. Wij informeren u graag over de opleiding tot directiechauffeur / VIP chauffeur.

 

Team Secu Drive Training

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.