Bent u geschikt voor het vak Directiechauffeur?

Gepubliceerd op 13 mei 2020 om 14:24

Bent u geschikt voor het vak Directiechauffeur?

Directiechauffeur is een vak! Het gaat niet alleen om het rijden in een mooie auto, maar om de zorg voor het veilig vervoeren van belangrijke personen van grote multinationals tot aan overheidsinstanties. U bent de piloot en gastheer tijdens de rit en draagt er zorg voor dat  de VIP op een comfortabele manier veilig op de plaats van bestemming aankomt. De auto is immers het kantoor van de Vip en er wordt gewerkt tijdens het reizen. Dat u hier een diploma voor moet hebben is dan ook niet zo verwonderlijk.

Veel opleiders beweren dat het CCV D1 certificaat gaat verdwijnen, echter niets is minder waar. Het huidige CCV D1 diploma geeft juist aan dat u met deze opleiding beschikt over de belangrijkste kwalificaties als chauffeur om uw vak uit te kunnen oefenen.

 

Een opleiding directiechauffeur is een intensieve training van 4 dagen met aansluitend een examen dag die plaats vindt bij het CBR. Tijdens de opleiding komen de onderdelen voertuigbeheersing, verkeersdeelneming aan bod.  Ook representativiteit en beveiligingsmaatregelen worden met aandacht behandeld. Daarnaast dient u een theorie examen af te leggen. Dit theorie gedeelte kunt u middels de e-learning volgen op uw eigen tempo en op de momenten dat het u het beste uitkomt.

Bent u discreet, dienstbaar, stressbestendig en beschikt u over een uitstekende rijvaardigheid? Wilt u het vak van directiechauffeur graag gaan uitoefenen? Bel met het Team van Secu Drive Training 085 - 4019898. Wij vertellen u er graag meer over.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.