Nieuw de Teamtraining Veilig & Bewust Code 95 met actiekorting

Gepubliceerd op 14 augustus 2019 om 16:05

De door Secu Drive Training in samenwerking met verschillende verzekeraars ontwikkelde chauffeursdag gericht op het beperken en voorkomen van schade is opnieuw gecertificeerd volgens de nieuwste en aangescherpte eisen van het CCV. 

Voor ons was dit gelijk de gelegenheid om de training chauffeursdag (U24)  verder vorm te geven en te ontwikkelen. Het resultaat is dat de training nog meer aansluit op de praktijk van beroepschauffeurs. Gebleken is dat het trainen is groepen steeds meer gewaardeerd wordt en dat de afwisseling tussen theorie en praktijk een belangrijk onderdeel is. 

De Teamtraining Veilig & Bewust is gebaseerd op de chauffeursdag (U24). Verder is er een keuzemogelijkheid van 36 onderwerpen die in deze training behandeld kunnen worden. Indien gewenst kan de inhoud van de training aangepast worden aan specifieke bedrijfssituaties. 

De Training Veilig & Bewust is de enige training die aansluit bij preventieprojecten bij transportonder-nemingen en waarin het mogelijk is om preventie en Code 95 te combineren. 

Kijk op onze webpagina voor meer informatie. Klik hier 

Ter introductie van deze nieuwe training ontvangt u een korting van 21% wanneer u voor 1 november reserveert en voor 1 maart 2020 uitvoert. Wees er snel bij voor deze eenmalige actiekorting

 


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.