In 2019 de laagste tarieven voor de CCV D1 opleiding

Gepubliceerd op 3 mei 2019 om 15:14

Voor 2019 kunnen wij nog voor 12 kandidaten een CCV D1 opleiding aanbieden tegen de laagste mogelijke prijs. Altijd al het certificaat willen behalen dan is dit nu uw kans. Bel of vul het contactformulier in voor het aanbod!

Het CCV D1 certificaat is voor de professionele VIP chauffeur / Directiechauffeur een waardevolle bevestiging van de professionele vaardigheden en kwaliteiten van de chauffeur. Voor 2019 hebben wij nog voor 12 cursisten een opleiding kunnen reserveren bij zeer gekwalificeerde en gecertificeerde instructeurs Specialistische Rijtrainingen. Waar zitten de valkuilen denkt u nu? Die zijn er niet. De training omvat nog steeds de training op het oefencentrum en er wordt veel gereden en getraind om u op het gewenste examen niveau te krijgen. Wij bieden de training aan inclusief alle examens en e-learning. 

Een behaald en onderhouden CCV D1 certificaat geeft u een voorsprong bij uw opdrachtgevers ten opzichte van chauffeurs zonder een certificaat.

Neem contact met ons op voor de voorwaarden, prijzen en data.   


 »

Reactie plaatsen

Reacties

B Joosten
een jaar geleden

Ik ben ge├»nteresseerd in een rij-opleiding tot directie chauffeur en ben mij aan het ori├źnteren. Kunt u mij meer informatie verschaffen?
Ik verneem deze graag!

Met vriendelijke groet,

Boy Joosten.

P.J. van Dijk
een jaar geleden

Gaarne ontvang ik van u info, kosten ed van de CCV-D1 opleiding.

Emir Srndic
een jaar geleden

Wat zijn jullie prijzen.

Mvg,

Emir