Secu Drive Training B.V. is gespecialiseerd in het leveren van trainingen die passen bij de wensen van de opdrachtgever. Of het nu gaat om een training waarin 1 specifiek onderdeel wordt getraind of een meerdaagse training in verschillende landen maakt niet uit.

Inventariserend gesprek
Voor ons is het belangrijk om te weten wat uw wensen zijn ten aanzien van het trainen van uw chauffeurs. Onze werkwijze is dat we in een inventariserend gesprek met u vaststellen welke wensen u heeft voor de inhoud van de training. Met deze informatie maken wij een opzet voor een plan van aanpak. De inhoud van de trainingen zullen altijd zodanig zijn opgebouwd dat ze voldoen aan uw wensen en voldoen aan de wens om de voertuigbeheersing en rijvaardigheid van de deelnemers maximaal te kunnen verhogen.

Onze maatwerktrainingen
Ook is het mogelijk om elementen uit bestaande trainingen te combineren tot een training die aansluit bij uw wensen. Gezien de ongelimiteerde mogelijkheden voor de invulling van de maatwerktraining is het niet mogelijk om deze te publiceren.
Wij hebben een aantal maatwerktrainingen die door ons regelmatig worden uitgevoerd op de site vermeld. Zo heeft u idee van een aantal mogelijkheden wij vaker hebben uitgevoerd. Klikt u hier voor een aantal mogelijkheden.