Secu Drive Training B.V. heeft de activiteiten van de Swanborn Groep overgenomen per 8 oktober 2015. De specifieke kennis en ervaring, die de Swanborn Groep, tot een zeer gewaardeerde opleider heeft gemaakt zijn ook de basis voor de activiteiten van Secu Drive Training B.V.

Het kenmerk van voortgezette rijopleidingen is dat deze voortkomen vanuit de wensen van de opdrachtgevers. Wij bieden al onze opdrachtgevers de mogelijkheid om de specifieke wensen in een maatwerk opleiding te verwerken, voor zover dat binnen de wet en regelgeving mogelijk is.

Voor onze opdrachtgevers is Secu Drive Training B.V. meer dan een opleider die zomaar uitvoert.

Door kennis, vaardigheden en visie van Secu Drive Training B.V. te verwerken in onze opleidingen wil Secu Drive Training B.V. graag bijdragen aan het verhogen van de veiligheidscultuur en perceptie binnen de organisatie van onze opdrachtgevers. Secu Drive Training B.V. wil het kennis niveau en vaardigheden, o.a. van de cursisten, werkgevers substantieel verhogen, wat positief zal bijdragen in het verlagen van bijvoorbeeld, schadeverloop, reparatie onderhoudskosten, banden, brandstof, kortom alles wat onder mobiliteitskosten valt.

Alle medewerkers van Secu Drive Training B.V. beschikken, naast hun verplichte vakkennis, over de juiste certificering en een ruime praktijkervaring in het verzorgen van voortgezette rijopleidingen die ze graag met de cursisten en werkgevers delen.